Carla: Wil je je puppy’s vast laten leggen? Bel daphne!

Wil je je puppy’s vast laten leggen? Bel Daphne!

Waardering: 5 uit 5.

In februari 2021, midden in een lockdown, zijn er in mijn kennel Royal Nova’s 6 geweldige dobermann puppies geboren. Omdat ik Daphne al een tijdje volgde via Facebook heb ik haar uitgenodigd om deze kleine frutsels op de foto te zetten. Het was een koude, beetje regenachtige dag en we moesten natuurlijk afstand houden maar in alles kon ik dat gevoel bij Daphne niet herkennen. Ik kende haar persoonlijk niet maar het was een warme, gezellige, kleurrijke, enthousiaste en spontane middag. Nomi – Daphnes dochter – was mee als assistent en dat deed ze met verve!
Het is een hele uitdaging om 6 puppies in het gareel te krijgen en we hebben een aantal “poses” geprobeerd. Daphne is overal voor in! Met name de puppies allemaal tegelijk op je af laten rennen was hilarisch! Daphne heeft prachtig mooie foto’s gemaakt en met name de groepsfoto is helemaal mijn favoriet die op aluminium bij ons in de woonkamer prijkt. Ik vond het een super leuke middag met fantastisch resultaat. Dus als je je puppies vast wil laten leggen.. bel daphne!

– Carla, Royal Nova’s Dobermannkennel