Fantasy Shoot

Mijn expertise – jouw moment

Ben jij een dromer?
Geloof je – net als ik – nog altijd in sprookjes?
Hou je van Coslplay en ga je all in?
Ga jij helemaal aan bij het idee van een fantasy shoot met jouw paard of hond?
Heb jij altijd al een Viking willen zijn? Een fee? Roodkapje? Zorro? Of een andere rol uit jouw favoriete fantasy-serie?
Weet je dat dat gewoon kan?

Framed by D is gek op fantasy, sprookjes en alles waarvan iedereen altijd zegt dat het niet bestaat.
Boek jij een fantasty shoot bij mij? Dan gaan we er samen iets fenomenaals van maken.
Door letterlijk honderden uren te investeren in oefenen, skills verbeteren, workshops & cursussen volgen, weet ik als fotograaf precies wat ik moet doen om het plaatje helemaal in de sfeer te krijgen. Want ik heb het eindresultaat al in mijn hoofd, lang voordat ik op de sluiterknop van mijn camera druk.
Eveneens heb ik de know-how om het allerbeste uit jouw foto’s te halen in Photoshop. Dus waar wacht je op? Kom maar met je ideeรซn!

Op aanvraag


Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met me op. Samen bespreken we wat jouw wensen zijn en wat mogelijk is en op basis daarvan bereken ik de prijs. Nogmaals: dat is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast!

Het voelt als shooten met een vriendin

Waardering: 5 uit 5.

Zeg je Daphne, dan zeg je creativiteit en enthousiasme!
Tot nu toe heb ik 2 keer een fantasy shoot met mijn paard bij Daphne gehad en dat gaan er zeker meer worden! De shoot is eigenlijk een en al gezelligheid, samen kijken naar wat we beide graag zouden willen en lukt dat niet? No worry’s, Daphne heeft al een ander gaaf idee in haar hoofd. Soms heb je zelf iets in je hoofd en wil dat op de dag zelf niet lukken (het blijven paarden) en dan heeft ze toch die ene foto weten te maken die je graag wilde!
Ik heb snel foto’s gekregen, altijd snel contact. Het voelt eigenlijk meer als een shoot met een vriendin dan een shoot met een ingehuurde fotograaf ๐Ÿ™‚

– Nynke Veenstra