Home

Click here for the English Homepage.

🇬🇧


Heb jij ook honderden foto’s van jouw paard, hond of ander huisdier op je telefoon, maar hebben ze niet die professionele uitstraling die je zou willen?
• Wordt je moedeloos van de vele pogingen om een toffe foto maken van jou samen met jouw bestie?
• Heb je gigabytes aan foto’s van jou óf je bestie, maar geen enkele mooie foto van jullie samen?


Klinkt dit als jij? Dan ben je bij Framed by D aan het juiste adres! Ik maak foto’s van jou en jouw paard, hond of andere huisdier-bestie waar je serieus mee kunt pronken.

Ik snap het; het is best wel een investering. Maar de tijd die we hebben met onze (huis)dieren is vluchtig. Zij leven immers veel korter dan wij en de dag dat je afscheid moet nemen ver voordat je daar klaar voor bent, ligt daarom altijd op de loer. Laat het jou niet overkomen dat jouw bestie er straks niet meer is en jij geen fatsoenlijke foto kunt vinden voor een plekje aan de muur of in een lijstje.

Frame your moment!
En daar kom ik in the picture. Met mijn ervaring en talent, leg ik jouw herinnering vast, zodat je nooit zonder mooie foto’s zit.

En of je nu graag foto’s wilt als persoonlijke herinnering, voor je sociale media, gewoon omdat je het altijd al eens wilde, om te gebruiken als uitvergroting voor aan de muur of misschien een Wondermooie Watercolor of Fotosjop Fantasie als eyecatcher in jouw woning, kantoorruimte of stal. Wat je ook wenst, ik creëer met liefde wat jij nodig hebt. Dus waar wacht je op?Het is een illusie dat foto’s gemaakt worden met een camera, ze worden gemaakt met hoofd, oog en hart! ♡

Henri Cartier-Bresson

wat mensen zeggen over Framed by D:Portfolio


Er zijn geen slechte foto’s,
soms ziet je gezicht er gewoon zo uit.

– Abraham Lincoln

Verhaaltje voor het slapen gaan


Er is altijd ruimte voor verhalen die je kunnen meenemen naar een andere wereld.

– J.K. Rowling

Blogs

Vind je dit een leuke website?
Geef het een applaus om de maker te laten weten dat ze het goed doet.