Investering Koddige Kornuiten

Mijn expertise – jouw moment

Ze zijn zo leuk: onze huisdieren. En ze zijn ons natuurlijk enorm dierbaar, groot of klein. Jammer genoeg zijn ze vaak veel te kort bij ons. Reden genoeg om ze nu te eren met een paar prachtige, professionele foto’s en ze op deze manier het eeuwige leven te geven!
Framed by D helpt jou hiermee. Ik heb ervaring met kleine huisdieren en ieder dier vraagt een andere aanpak. Ik heb engelengeduld en mijn ‘trigger-finger’ staat altijd op scherp zodat ik die รฉne split-second dat jouw vriendje precies goed kijkt, perfect weet vast te leggen!
Daarnaast bezit ik de know-how om het allerbeste uit de foto te halen in de nabewerking, zodat mijn onderwerp – jouw vriendje dus – echt van de foto’s af spat!

Dit krijg je:


Knusse, ongedwongen fotoshoot voor jouw kleine vriendje.


Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur.


Jouw foto’s professioneel nabewerkt in Photoshop


10 Digitale HR foto’s zonder logo.


Jouw foto’s afgeleverd in een persoonlijke online uitzoek-galerij.


Zelf je foto’s kiezen.


Een verrassingsgeschenk van mij voor jou als dank voor je vertrouwen!

Heb je kinderen die mee op de foto willen?
Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Deze foto heeft de titel “Mooiste foto van Nederland” mogen krijgen

Waardering: 5 uit 5.