Investering Vriendelijke Vachtjes

Mijn expertise – jouw moment

Ziet een foto maken van jouw hond er ook zo uit?
โ€ข Je laat jouw maatje netjes zitten en gaat vervolgens op een afstandje staan om de foto te knippen. Als je geluk hebt, blijft hij zitten. Heb je wat minder geluk, stuitert die alweer alle kanten uit en kun je weer opnieuw beginnen.
โ€ข Yes! Jouw maatje blijft eindelijk mooi zitten, maar kijkt doodleuk de andere kant op: vlinders, vogels, andere honden, alles is interessanter dan de baas. Je probeert zijn aandacht te trekken door iets te roepen en jouw maatje ziet dat natuurlijk als een vrijbrief om kwispelend naar je toe te komen. Helaas, wรฉรฉr geen goede foto…
โ€ข Uiteindelijk ben je al een mooie tijd zoet. Het enthousiasme waarmee je begon begint plaats te maken voor frustraties en na al die moeite heb nog steeds niet dรฉ foto die je voor ogen had om te maken.

Herkenbaar? Voor vele baasjes wel! Maar niet getreurd: Framed by D kan jou heel goed helpen. Als echte hondenvriend weet ik precies hoe ik jouw maatje’s lichaamstaal moet aflezen en samen sturen we hem of haar in een mooie pose. Vaak heb je slechts een split-second om dรฉ foto te maken en dat is precies waar ik uitblink. Jij kunt erop vertrouwen dat ik deze momenten feilloos vastleg. Want door honderden uren te investeren in oefenen, skills verbeteren, workshops & cursussen volgen, weet ik als fotograaf precies wat ik moet doen om het plaatje perfect te krijgen.
Daarnaast bezit ik de know-how om het allerbeste uit de foto te halen in de nabewerking, zodat mijn onderwerp – jij dus – of jouw hond- echt van de foto’s af spat!

Dit krijg je:


Geweldige fotoshoot van (of met) jouw hond(en) op een mooie locatie.


Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur.


Jouw foto’s professioneel nabewerkt in Photoshop


8 Digitale HR foto’s zonder logo.


Jouw foto’s afgeleverd in een persoonlijke online uitzoek-galerij.


Zelf je foto’s kiezen.


De mogelijkheid om extra foto’s bij te bestellen รก โ‚ฌ10,- per foto.


Jouw gekozen foto’s met logo op sociaal media formaat om te delen op Facebook en Instagram.


Een verrassingsgeschenk van mij voor jou als dank voor je vertrouwen!

Ben je een fokker en heb je een nestje? Of heb je een nestje als particulier?
Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Dik Tevreden!

Waardering: 5 uit 5.

Hele leuke, gezellige fotoshoot gehad! Heel gemoedelijk waar de fotograaf goede ideeรซn had, maar ook zeker open stond voor mijn ideeรซn.
Samen tot een prachtig resultaat gekomen. Ruime keuze qua foto’s. Dik tevreden!

– Kennel Vom Haus Middelsee