recensies

Heb je puppy’s? Bel Daphne!

Waardering: 5 uit 5.

In februari 2021, midden in een lockdown, zijn er in mijn kennel Royal Nova’s 6 geweldige dobermann puppies geboren. Omdat ik Daphne al een tijdje volgde via Facebook heb ik haar uitgenodigd om deze kleine frutsels op de foto te zetten. Het was een koude, beetje regenachtige dag en we moesten natuurlijk afstand houden maar in alles kon ik dat gevoel bij Daphne niet herkennen. Ik kende haar persoonlijk niet maar het was een warme, gezellige, kleurrijke, enthousiaste en spontane middag. Nomi – Daphnes dochter – was mee als assistent en dat deed ze met verve!
Het is een hele uitdaging om 6 puppies in het gareel te krijgen en we hebben een aantal “poses” geprobeerd. Daphne is overal voor in! Met name de puppies allemaal tegelijk op je af laten rennen was hilarisch! Daphne heeft prachtig mooie foto’s gemaakt en met name de groepsfoto is helemaal mijn favoriet die op aluminium bij ons in de woonkamer prijkt. Ik vond het een super leuke middag met fantastisch resultaat. Dus als je je puppies vast wil laten leggen.. bel daphne!

– Carla, Royal Nova’s Dobermannennel


Zeer blij en tevreden!

Waardering: 5 uit 5.

Daphne is erg enthousiast, energiek en leergierig. Zeer blij en tevreden met de gemaakte foto’s!

– Kataya Reitsema


Het voelt als shooten met een vriendin!

Waardering: 5 uit 5.

Zeg je Daphne, dan zeg je creativiteit en enthousiasme!
Tot nu toe heb ik 2 keer een fantasy shoot met mijn paard bij Daphne gehad en dat gaan er zeker meer worden! De shoot is eigenlijk een en al gezelligheid, samen kijken naar wat we beide graag zouden willen en lukt dat niet? No worry’s, Daphne heeft al een ander gaaf idee in haar hoofd. Soms heb je zelf iets in je hoofd en wil dat op de dag zelf niet lukken (het blijven paarden) en dan heeft ze toch die ene foto weten te maken die je graag wilde!
Ik heb snel foto’s gekregen, altijd snel contact. Het voelt eigenlijk meer als een shoot met een vriendin dan een shoot met een ingehuurde fotograaf 🙂

– Nynke Veenstra


’t is gewoon een feestje!

Waardering: 5 uit 5.

Prachtige foto’s!!! En Daphne is een onwijs leuk persoon om een shoot mee te doen. ‘T is gewoon een feestje!

– Wiepkje de Boer


Verwachting overtroffen!

Waardering: 5 uit 5.

Mijn verwachtingen zijn overtroffen met de foto’s die Daphne maakte! Ik heb nu echt een paar pareltjes van foto’s van mij en mijn paard. Ontzettend blij mee!!

– Wendy Tromp


Dik tevreden!

Waardering: 5 uit 5.

Hele leuke, gezellige fotoshoot gehad! Heel gemoedelijk waar de fotograaf goede ideeën had, maar ook zeker open stond voor mijn ideeën.
Samen tot een prachtig resultaat gekomen. Ruime keuze qua foto’s. Dik tevreden!

– Ankie, Duitse Herder Kennel Vom Haus Middelsee


Ontspannen fotoshoot!

Waardering: 5 uit 5.

Op een ontspannen manier een fotoshoot maken en zeker de tijd nemen voor iemand van 27 😉 te paard.

– Gjalt van der Woude


Goh, zijn wij dat?

Waardering: 5 uit 5.

“Daphne’s talent vangt op bijzondere wijze ons gewone ‘zijn’, dat is heel mooi. Dat je denkt “Goh, zijn wij dat?” Al wist ik natuurlijk heel goed al wel dat ik veel heb om dankbaar voor te zijn.

– Wia Marinus


HEt hart op de perfecte plaats

Waardering: 5 uit 5.

Daphne is een vrolijk ei.

Met het ❤️ op de perfecte plaats…zet ze iedereen op een geweldige plaat.

– Esther Varwijk


Dierbare Herinnering

Waardering: 5 uit 5.

Daphne is in staat om op een hele mooie manier mens en dier op beeld vast te leggen. Ik ben heel erg blij met alle foto’s die Daphne gemaakt heeft en kijk er vaak naar. Het zijn dierbare herinneringen.🍀

– Ella Wiersma